Musthave: Écht grote bellen

Feest! De Flow is weer binnen. De mensen die Flow Magazine kennen, weten precies waar ik heb over heb. De mensen die het niet kennen: Flow Magazine is een heerlijk tijdschrift met tips, tricks, musthaves.. Het idee achter Flow Magazine is ‘Simplify Your Life’. Op de pagina ‘Feel Connected’ staat een kort interview met Esther van der Wolf. En daar gaat het vandaag om.

Want wat doet Esther? Esther verkoopt met haar bedrijfje Superbellen een soort ‘magisch poeder’ waarmee je hele grote bellen kunt blazen. Als dat niet gaaf is! Esther: “Ik wilde altijd al voor mezelf beginnen. Tijdens mijn zoektocht naar hét idee kwam mijn moeder met een bellenblaas-setje voor mijn zoontjes. Al bellen blazend dacht ik: dit kan groter en leuker. Maar met een emmer en een plens afwasmiddel krijg je niet de mooiste bellen. Daarom ging ik op zoek naar het beste recept.”

Wat maakt Superbellen bijzonder vraag de Flow redactie aan Esther.
“Toon Hermans schreef daar een mooi gedicht over: ‘Er moeten mensen zijn die bellen blazen. Die zich kinderlijk verbazen over iets dat barst van mooïgheid’. Superbellen doen daar nog een schepje bovenop, omdat je bellen kunt maken die groter zijn dan jezelf.’

Hebben? Kijk op de website: www.superbellenshop.nl

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *