Media: meet Kitty!

Hier is ze dan! De nieuwe gastblogger van Eggcetera. Vanaf nu kunnen jullie ook genieten van haar recepten, hersenspinsels en tips. Kitty stelt zich zelf even kort voor:

Hallo! Ik ben Kitty, en ik heb het geluk dat ik mag bijdragen aan Eggcetera. Mensen inspireren, wie wil dat nou niet? Ik heb veel zin in deze samenwerking met Marleen, want we weten allemaal: één ei is geen ei.

Zelf word ik blij van boeken, bordspellen en lekker eten. Dat klinkt alsof ik vooral stilzit en mezelf volprop, maar ik kom vaak in actie met hardlopen, yoga, bootcamp en dansen. In het dagelijks leven zorg ik er als cultureel copywriter voor dat cultuurprojecten gefinancierd worden.  Mijn powersong is Can’t Stop Me Now van Queen en ik ben heel goed in taarten bakken.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *