Oranje smoothie

Hup Holland Hup! Nagenieten van de wedstrijd? Wakker worden met het Oranje gevoel? Het Nederlands elftal een hart onder de riem steken? Kortom ben jij een Oranje fan!? Dan is deze smoothie natuurlijk een must. Lekker voor ontbijt of als lunch. Het recept komt van leukerecepten.nl en je hebt nodig: 2 sinaasappels, 1 mango, 250 ml yoghurt, 1 eetlepel citroenrasp en 8 aardbeien. Pers de sinaasappels uit (je kan ze ook schillen en snijden, smaak is niet anders wel de textuur). Schil de mango en snij deze in stukken. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Stop alles (behalve de aardbeien) met de citroenrasp in een blender. Voeg halverwege de yoghurt en aardbeien toe en zet de blender nog even aan. That’s it!

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *