Foodelicious: ijsblokjes!

Pfffff… zucht. Strakke blauwe lucht, weinig wind.. veel zon.. Na dagen gevuld met regen krijgen we nu ineens weer heerlijke temperaturen. Even omschakelen hoor! Mijn prachtige Samsung Note 2 (Nee, ik word niet betaald om reclame te maken) geeft 15 graden aan. Ik geloof er weinig van. Zomers weer is een prachtige gelegenheid voor extra veel zomerse recepten op Eggcetera. Moeilijk doen, daar doen we niet aan. Dus bij deze: ijsschep, meloen, vriezer.

Wat doe je? Je hebt een kleine ijsschep nodig. Zo’n waarmee je mooie kleine bolletjes kunt maken. Een meloen natuurlijk om bolletjes uit te scheppen (probeer ook gerust met andere fruitsoorten die zich er voor lenen). De balletjes vries je in en je hebt heerlijke ijsblokjes. Je kan het gewoon in water doen, misschien in een frisdrank, cocktails. Combineer er lekker op los. Niets hoeft, alles mag, want daar is het zomer voor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *