Curious: gestoken man wilt hamburger

Hebben jullie gisteren dit item in het nieuws¬†voorbij zien komen? Een 53-jarige man met een mes in zijn rug wandelt een McDonald’s binnen in Amerika. Druk telefonerend. Alsof hij zich helemaal niet bewust is van het mes, maar schijn bedriegt. AD: “Een getuige verklaart aan CBS Local dat hij hoorde hoe Hardy belde met een geliefde en zijn laatste woorden aan de telefoon overbracht. ‘Hij wilde nog een laatste keer hun stem horen’. Het slachtoffer was duidelijk verward en in shock en klanten moesten de man overeind zien te houden. Een val op zijn rug zou hem fataal kunnen zijn. Hardy werd een paar minuten eerder neergestoken toen hij een paar mannen aansprak op het gooien van glazen flessen op Sutphin Boulevard. Hardy werd direct naar het Jamaica Hospital Medical Center gebracht en behandeld voor interne bloedingen. Later op de dag werd hij al ontslagen en zijn situatie is stabiel. Er zijn vooralsnog geen arrestaties verricht in deze zaak.”

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *