Musthaves: Moederdag

Door velen gezien als een commerciële feestdag, maar als we alle commerciële feestdagen van de kalender halen dan blijft er weinig over. Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Sinterklaas en wie heeft er geen cadeautjes onder de kerstboom? Eerlijk vingers omhoog. Pasen wordt vaak gezien als lekker een lang weekend en net als met de Kerst staat vooral flink eten en uitbuiken hoog op het lijstje. Paaseitjes, gevulde eieren, chocoladehaasjes, gourmetten…

Kortom laten we ook de commercieel getinte feestdagen omarmen. Het gaat vooral om het idee toch? Vandaar een aantal cadeautips voor Moederdag. Omdat ik groot fan ben van Dille & Kamille, nooit onder stoelen of banken gestoken, heb ik op hun website wat lekkere verwenproducten uitgezocht. Bestellen kan je via deze link. Fijne Moederdag!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *