Musthave: gypsy armband

Facebook like & win acties zijn over het algemeen vervelend. Niet om er zelf aan mee te doen. Nee, vervelend is als iedereen in je timeline aan like & win acties meedoet en je ermee wordt doodgegooid. Voor de actie van Lots of Goodies maakte ik een uitzondering en heb ik braaf geliked en geshared. Wat je kon winnen? Hele vrolijke armbandjes. Ik had een exemplaar op hun website uitgezocht om met jullie te delen, maar die was helaas al uitverkocht. Mijn tweede keus overigens ook. Kortom de armbandjes gaan als zoete broodjes over de toonbank. De armband op deze foto is, op het moment dat ik dit stukje tik, nog beschikbaar. Het gaat om de Gypsy Flower Bracelet. ‘De combinatie van de verschillende materialen maakt deze armband een echte musthave. Combineer hem bij iedere outfit voor een extra touch of happiness’, aldus de website. Like!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *