Media: nieuw programma op SBS6

Foute programma’s kijken, lekker nutteloze televisie, kan heerlijk zijn. Een ‘fout’ programma moet op zijn tijd kunnen. De lijn tussen ‘slechte’ programma’s en ‘echt slechte’ programma’s wordt echter door geen enkele zender zo vaak overschreden als door SBS. ‘Sterren Springen’ is bijvoorbeeld een typisch SBS6 programma en Utopia… Wie kan er iets positiefs zeggen over Utopia? Ook zijn ze dol op copy/paste. Heeft RTL een talentenjacht? Schaats- of dansprogramma? Iets nieuws, iets verfrissends? Dan komt SBS6 snel op de proppen met een B-variant. Want laten we eerlijk zijn.. Wie kent Jeffrey Wammes, Joey Spaan, Dikke Dennis, Melisa Schaufeli of Anna Alicia Sklias? Zo ja, wil jij mij uitleggen wie dit zijn en waarom ze onder de groep BN’ers vallen? Voor Sterren Springen worden B-sterren van de plank gehaald, afgestoft en in een zwembroekje gehezen. Leuk? Nee dat niet. Zijn er dan helemaal geen fatsoenlijke programma’s, naar mijn bescheiden mening, bij SBS? Zeker wel. Ik raad iedereen The Mentalist en Castle aan. Twee steengoede Amerikaanse series die worden uitgezonden op SBS6. En een aanwinst voor de Nederlandse televisie en van eigen bodem; Danni Lowinski. Nu heeft SBS6 iets nieuws bedacht. Een programma waarin huilende kinderen vertellen hoe erg ze hun papa missen. Scheidingsprogramma zie ik al het nut niet van in, maar scheidingsprogramma’s waarbij de kinderen expliciet een rol spelen..? Wellicht een nieuwe trend in medialand. Ik hou jullie op de hoogte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *