Fruitsalade

Zijn jullie ook zo aan het genieten van het heerlijke weer de afgelopen week? Bijna iedere dag ligt de temperatuur boven de 20 graden. Dat is toch een cadeautje! Om nog meer in zomerse sferen te verkeren heb ik voor jullie hier het recept van een fruitsalade geplaatst. Fruitsalades kan je natuurlijk op vele verschillende manieren maken en eigenlijk is het simpelweg een kwestie van fruit bij elkaar gooien. Dit recept komt van Salade & Zo. Een leuke site met heel veel (maaltijd)salades. Op de foto zie je een voorbeeld van een andere salade.

Voor de zomerse fruitsalade (6 personen) heb je nodig:

1 verse ananas
1 bakje aardbeien
1 bak rode druiven, pitloos
1 rijpe mango
2 kiwi’s
2 zure appels (bijv. Granny Smith)
1 klein bakje frambozen
1 citroen
paar blaadjes munt

Bereiden:

Snijd de ananas in kleine stukjes. Was de aardbeien en de druiven, en halveer ze. De appels, mango en kiwi schillen en eveneens in kleine stukjes snijden. Besprenkel na het toevoegen van de appels de salade met wat citroensap, zodat de stukjes appel niet bruin worden en de salade langer houdbaar is in de koelkast. Strooi tenslotte de frambozen over de salade en garneer met een paar blaadjes munt.

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *