Wentelteefjes

Morgenochtend moet Moeders weer verrast worden met een ontbijt. En je moeder is misschien wel de meest kritische ontbijter. Zij weet als geen ander hoe lang je een croissantje bakt, een eitje kookt of hoe je het perfecte pannenkoekenbeslag maakt. Toch, tevreden klant of niet, moet jij morgen je beste beentje voorzetten. Een perfect ontbijtje bestaat natuurlijk uit een geroosterd broodje, gekookt eitje, glaasje jus, kopje thee of koffie en een croissantje met jam. Ook mogelijk is om op de proppen te komen met pannenkoeken, crêpes.. of… Wentelteefjes!

Wentelteefjes, dat lijkt chique, maar het is zo voor elkaar. Je hebt brood nodig zonder korsten (bij voorkeur wit brood), ei, (vanille)suiker, kaneelpoeder, 250 ml melk en boter om in te bakken. Je snijdt de korsten van het brood af. Je mengt de ingrediënten in een kom (behalve de boter). Haal de boterhammen 1 voor 1 door het mengsel en bak ze in de koekenpan. Niet vergeten om halverwege even de boterhammen om te draaien. Je kan wentelteefjes serveren met wat extra suiker, of zoals op de foto met lekker banaan en chocolade.

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *