Media: marktplaats met handgemaakte producten

Kennen jullie DaWanda al? Het is een website met alleen maar handgemaakte producten. Een Marktplaats waar makers en kopers van handgemaakte accessoires, tassen, sieraden, kleding en nog veel meer artikelen elkaar kunnen vinden. Het fijne van deze producten is natuurlijk dat niemand anders ze heeft. Handgemaakt betekent uniek. Betaal je daar nu heel veel voor? Nee, dat valt wel mee. Op dit moment bieden meer dan 250.000 winkels hun producten via DaWanda aan. ‘Producten die met liefde gemaakt worden en volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Hier vind je stijlvolle mode, tijdloze sieraden, kindvriendelijk speelgoed, maar natuurlijk ook supercoole graffiti-kunst, zorgvuldig gerestaureerde meubelstukken en luxe accessoires voor je huisdier. Plus allerlei DIY materialen, zoals stoffen, kralen, knopen en washi tape om zelf de mooiste creaties te maken.’  Op de foto zie je oorbellen van MadamLili. Deze voorjaarsoorbellen (€ 16)  met een stukje natuur worden gemaakt in Berlijn.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *