Curious: Iphone kwijt?

Wat heb jij er voor over om je telefoon te redden als deze in een put is gevallen? Zelf heb ik al een nare ervaring opgedaan toen mijn telefoon (net nieuw, Samsung note 2) uit mijn broekzak viel. Een broek met te ondiepe zakken, hij was ook iets te groot of te klein. Ik weet het niet meer. In ieder geval een slechtzittende spijkerbroek, en die hebben we allemaal wel. Wat doe je dan? Als de telefoon werkt, blijf je hem nog gebruiken. Alleen met zoveel barsten in het scherm.. dan krijg je al snel last van mini glas splintertjes in je duim. Ik kan jullie verzekeren dat het geen fijne ervaring was. In het Britse Dover is de 16-jarige Ella-Anne ook helemaal gek van haar telefoon. Afgelopen woensdag heeft zij maar liefst een uur lang tot aan haar nek vastgezeten in en afvoerput toen ze haar gevallen Iphone uit de put wilde halen. Omstanders kregen het niet voor elkaar om haar uit de put te krijgen. Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen. Ella-Anne heeft geen blijvende schade opgelopen door het avontuur. Haar Iphone echter… Die heeft de val niet overleefd. Gelukkig was mijn telefoon snel weer gemaakt en kon ik de kosten declareren bij de verzekeraar. (Bron Nu.nl)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *