Musthaves: Mevrouwtje Appel

Handgemaakte sieraden zijn altijd fijn. Je weet dat er tijd en liefde in is gestoken en geen enkel sieraad is hetzelfde. Bij Mevrouwtje Appel kan je ook nog eens de sieraden aanpassen naar eigen smaak. Er staan veel armbanden, kettingen en sleutelhangers met daaraan slagletterplaatjes (metalen plaatjes met tekst of symbool) online. Je kan kiezen uit een koper plaatje, plaatje van messing, zink of aluminium én uit verschillende lettertypes. Een slagletterplaatje toevoegen met een datum, symbool of letter om het persoonlijk te maken? Dat is allemaal geen probleem. Mijn favoriet? De ‘Fairy Tales’ collectie. Kettingen met namen als ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Doornroosje’ voorzien van het halfedelsteen Agaat. Kijk voor meer informatie of om te bestellen op de website: www.mevrouwtjeappel.nl

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *