Pastasalade

Op Eggcetera kunnen jullie veel Foodelicious recepten vinden. Van toetjes en koekjes tot gezonde salades. Deze week wil ik graag een van mijn eigen recepten met jullie delen, namelijk een heerlijke pastasalade. Wat heb je hiervoor nodig? Pasta (kies een macaroni soort naar keuze. Ik maak het vaak met fusilli), pesto, cherry tomaten, mozzarella, broccoli, knoflook. Je kan deze salade ook maken met zongedroogde tomaten in plaats van cherry tomaten en een mooie toevoeging kan ook een scheutje balsamico azijn zijn. Balsamico past schitterend bij pasta en mozzarella.

Je kookt, vanzelfsprekend, de pasta. En je kookt de broccoli. Hoe simpel wil je het hebben? Vervolgens laat je beiden afkoelen. Je gooit alles bij elkaar in een bak, lekker de knoflook puur er doorheen (1 teentje is wel genoeg hoor), twee eetlepels pesto, mozzarella in stukjes en mengen maar. Koud serveren. Een heerlijke salade voor bijvoorbeeld bij de BBQ. Ook nog prima om de volgende dag te eten. Kliekjes dus lekker bewaren en de volgende dag heb je de lunch kant en klaar. Het is geen gezonde salade.. en pas op met de knoflook als je dezelfde avond of… de volgende ochtend nog sociale activiteiten op het programma hebt staan.

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *