Musthaves: de tuin in

Het voorjaar is aangebroken. De vogeltjes fluiten, krokusjes steken hun kopje omhoog en wakker worden ‘s morgens door de eerste zonnestralen. Wat heerlijk is het om ‘s morgens weg te rijden naar het werk in het licht en ‘s avonds eveneens in het licht thuis te komen. Het mag dan pas februari zijn, maar alle tekenen wijzen erop; het is lente! Tijd om de leukste musthaves voor in de tuin op een rijtje te zetten.

Kabouters horen in de tuin. Lieve schattige exemplaren met een kruiwagen of hengeltje. Ben je echter toe aan een stoere kabouter? Deze zombie kabouters voor in de tuin stelen de show. Je kan ze hier bestellen.

De Hema verkoopt verschillende kruiden in kartonnen bekers met een leuk design voor een leuke prijs. Ook bij de Hema verkrijgbaar is deze knalroze plantenzak.

Deze plantenbakken zijn per 3 stuks te koop en als je bijvoorbeeld drie exemplaren besteld (in totaal dus 9 bakken) kan je ze leuk opstapelen. Verkrijgbaar bij Fonq.

Bij Dille & Kamille, nog steeds één van mijn favoriete winkels en webshops, kan je deze roze gieter kopen (0ok in verkrijgbaar in andere kleuren) en een kweekkastje voor alle kruiden die je gaat planten.

In stijl de planten water geven? Deze gieter van Frederique’s choice is dan de uitkomst. Je kan hem ook gewoon laten staan nadat je klaar bent met wateren. Hij past prima in het interieur.

Ieder gerecht in de keuken kan afgemaakt worden met behulp van deze eetbare viooltjes, verkrijgbaar bij de bol.com.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *