Media: MasterChef Holland van start

MasterChef UK, MasterChef Ireland  MasterChef USA en natuurlijk MasterChef Holland. Ik kijk ze allemaal. Als ik thuis kom of als ik een dagje vrij ben gaat de televisie op Net5 en kijk ik het ene kookprogramma na het andere. Wel tijdens het bloggen, mail beantwoorden, zelf koken, stofzuigen en de katten voeren. Maar toch krijg ik er genoeg van mee en ik geniet ervan. Vanavond gaat een nieuw seizoen van MasterChef Holland van start. De eerste aflevering is om 20.30 uur te zien op Net5.

Wat er vanavond gaat gebeuren? De zestien deelnemers zijn geselecteerd (zullen we wel of geen audities zien? Ik hoop van wel!). Ze betreden vanavond voor het eerst de MasterChef keuken en zullen daar de jury ontmoeten en de eerste mysterybox opdracht doen. Voor de leken onder ons: de mysterybox is zoals de naam doet vernoemen een box waarvan je niet weet wat erin zit. De kandidaten moeten koken met deze ingrediënten.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *