Musthave: treinshopper

Deze shoppers zijn gemaakt van oude stoelbekleding uit NS treinen. De groene shopper komt uit de NS-dubbeldekkers (treintype DD-AR). Hoe geinig is dat! De frisgroene shopper is niet alleen verantwoord, maar ook multifunctioneel. Elke tas is gelabeld met het nummer van het treinstel en het desbetreffende bankje. Iedere tas is dus uniek. Wat je betaalt voor zo’n tas? De groene shopper kost 99 euro.

Het merk 2ndare staat voor en tweede kans. Bekleding uit openbare ruimtes wordt omgetoverd tot een one of a kind product. Bedenkers van 2ndare: ‘Bedrijven en organisaties vernieuwen regelmatig hun interieur, onder andere omwille van innovatie en imagoverbetering. Door deze vervangingen ontstaat een grote hoeveelheid afval. Materialen als hout en metaal worden vaak al gerecycled. Bekledingen belanden echter vaak direct in de afvalcontainer. Hierdoor gaan veel goede, sterke en mooie materialen verloren.’  Hebben? Klik dan hier voor de website.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *