Musthave: tamagotchi

Voor iedereen die is opgegroeid in de jaren negentig: he’s back! Bij Bol.com kan je een tamagotchi bestellen (vanaf 14 februari leverbaar). Het was een grote rage onder jongeren en ouderen (!). Volgens de makers is de tamagotchi nu leuker dan ooit.  Met de nieuwe versie kan je meer. Je kan jouw digitale huisdier natuurlijk opvoeden, eten geven, verzorgen en ermee spelen. Maar je kan jouw tamagotchi ook kennis laten maken met andere tamagotchi’s door ze tegen elkaar aan te houden. Daarnaast kunnen de diertjes trouwen en kan er een tamababy ontstaan.  Die moet je natuurlijk ook weer even opvoeden. Er zijn zes verschillende kleuren beschikbaar. Ik ben om!

Klik hier om een exemplaar aan te schaffen.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *