Foodelicous: 15 snacks onder de 100 calorieën

Kerstmis zit erop, het Nieuwe Jaar is ingeluid. Weg met de kerstkransjes, liters wijn, oliebollen en gourmetstellen. Of afvallen in jouw rijtje met goede voornemens staat weet ik niet. Wel weet ik dat jouw lichaam na de afgelopen twee weken wel wat snacks met weinig calorieën kan gebruiken. Het is tijd om even wat rustiger aan te doen, maar wel te blijven genieten!

Vandaar deze 15 snacks onder de 100 calorieën op de website van homemadehomeideas. De recepten staan erbij! Gezond snacken kan je volgens deze website met bananen muffins, appel chips, pindakaaskoekjes, heerlijke gegrilde ananas, gemarineerde olijven en feta, bevroren chocolade bananen en gebakken Parmezaanse tomaten. Geen straf toch?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *