Musthaves: beestgoede cadeaus

Deze beestgoede cadeaus voor in huis of in de keuken zijn leuk om cadeau te geven of om stiekem voor jezelf te kopen. Deze producten kan je op de volgende websites terugvinden:

E-my rasp van V&D:  zo’n leuk vogeltje staat gezellig op het aanrecht. Bestellen kan met deze link.

Een lichtgevend led konijntje, voor in de woonkamer, slaapkamer of voor op de kinderkamer. Het konijntje verandert van kleur en is verkrijgbaar via deze website.

De Monkey nageldroger kwam ik tegen en ik was er meteen weg van. Een grappige gadget, maar ook handig! Hier verkrijgbaar.

Het peper- en zoutstel van Decoraza is niet goedkoop, maar wel een eye-catcher. Deze paradijsvogels zijn verkrijgbaar via de website van Decoraza.

‘Goudvissen zijn zo jaren ’90, kwallen daarentegen zijn nu helemaal hip (echt waar)! Bovendien heb jij geen omkijk naar deze artificiële Jellyfish Tank met prachtig LED licht. ‘ aldus de website van Megagadgets. En ik ben het er volledig mee eens. Wat leuk om neer te zetten. Voor € 29,95 heb jij dit aquarium in huis.

De vogelknijpers van Flying Tiger kosten haast niets. Voor € 3,- wordt de was ophangen bijna(!) leuk.

Nog een peper- en zoutstel. Deze vogels van de V&D kosten € 24,- Verkrijgbaar bij VD.nl.

En als laatste de Microwave Boiley. Wat is het? Dit lieve kuikentje vul je met een beetje water, je doet er een eitje in en hij gaat in de magnetron. Je hebt niet langer gas of pannen nodig om een ei te koken! Dat is pas handig.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *