Foodelicous: pasta met salami

De koude wintermaanden staan weer voor de deur. Tijd voor een lekker recept met de rijke smaak van salami. Salami of chorizo leent zich uitstekend voor pastarecepten.


Ingrediënten:
1 zak farfalle (vlinderpasta, 500 g)
1 potje gedroogde tomaten in olie (180 g)
200 g salami (in plakken van ca. 1 cm)
1 potje pastasaus (specialitá met Parmezaanse kaas) (150 g)

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten laten uitlekken, olie opvangen en tomaten droogdeppen. Tomaten en plakken salami in stukjes snijden. In braadpan of hapjespan 1 el olie (uit potje) verhitten en tomaten en salami ca. 3 minuten bakken.  Pasta afgieten en samen met pastasaus door salamimengsel scheppen. Geheel goed mengen en door en door verwarmen.

Lekker met salade en een mooie rode wijn!

Dit recept komt van de website van Allerhande.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *