Media: fairytales come true

Sneeuwwitje en haar prins vluchten voor de boze koningin in Once Upon a Time, iedere woensdagavond te zien bij NET5. Heb jij deze spannende serie nog niet ontdekt? Het is nog niet te laat.

Van Repelsteeltje tot Belle en van Kapitein Haak tot de kleine zeemeermin. Al jouw favoriete sprookjesfiguren en Disneyhelden komen tot leven. Alleen is in Once Upon a Time een iets andere draai gegeven aan een aantal verhalen en zijn de personages naar het ‘nu’ gehaald. Daarnaast komen de verschillende verhaallijnen op een verrassende manier samen. Zo redt de kleine zeemeermin Sneeuwwitje als laatstgenoemde van een rots in het water springt om uit de handen van de koningin te blijven. Belle en Repelsteeltje (een echt beest van binnen) vinden liefde bij elkaar en Kapitein Haak raakt tot over zijn oren verliefd op de dochter van Sneeuwwitje… Een heerlijke serie om jezelf in onder te dompelen. Kijk voor meer informatie op de website van NET5. Op bovenstaande foto zie je AriĆ«l met haar prins Erik.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *