Media: Disney kiest voor ‘dark and twisty’

There isn’t always a happy ending. Na tientallen zwijmelachtige sprookjes over prinsen en prinsessen die elkaar vinden, gaat Disney op een andere tour. Helemaal vreemd is Disney niet op dit gebied. Eerder brachten zij de film Alice in Wonderland met Johnny Depp, het vervolg verschijnt in 2015. Het verfilmen van sprookjes met een ‘modern twist’ lijkt momenteel in de smaak te vallen. Na ‘Snow White and the Huntsman’ en ‘Hansel and Gretel: Witch Hunters’ is het nu tijd voor ‘Maleficent’. Je kent haar ook wel als de slechte heks uit Doornroosje. Het bekende verhaal, maar dan vanuit het oogpunt van de slechterik. Hoe is Maleficent geworden zoals ze is? De film met Angelina Jolie en Elle Fanning zal in 2014 in de bioscopen draaien.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *